6106 Műszerfal Ápoló Hab Citrom 220Ml (Mannol Vegyi. )

6106 Műszerfal Ápoló Hab Citrom 220Ml (Mannol Vegyi. )

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
A MANNOL Cockpit-Reiniger Citron egy kellemes illatú tisztítószer, amelyet a műszerfal megvédésére terveztek és kiszáradtak. Kitűnő tisztítási tulajdonságokkal rendelkezik. Tartós polimer réteg szilikon molekulák a kezelt felületen, egy réteg, amely UV-álló, és a felület kiváló vízálló és antisztatikus tulajdonságait. Ez a termék szintetikus anyagból és műanyagból készült belső burkolatok gondozására használható.
Használat előtt tisztítsa meg a kezelendő felületet. Használat előtt jól rázzuk fel. Ne permetezzen közvetlenül a műanyag felületre. Ehelyett száraz szivacsra vagy ronggyal kell törölni, és óvatosan törölje át a felületet. Kerülje az üveg- vagy szövetfelületekhez való alkalmazást. Ne használjon kormánykereket, pedálokat vagy ajtókilincseket. Így is ismerheti: Cockpit Reiniger Műszerfal tisztító és ápoló citrom illatú 220 ml 6106, CockpitReinigerMűszerfaltisztítóésá polócitromillatú220ml6106, Cockpit Reiniger Műszerfal tisztító és ápoló, citrom illatú 220ml (6106), CockpitReiniger-Műszerfaltisztítóés polócitromillatú220ml6106, Cockpit Reiniger - Műszerfal tisztító és ápoló, citrom illatú 220ml ( 6106)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.