6107 Műszerfal Ápoló Hab New Car 220Ml

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

6107 Műszerfal Ápoló Hab New Car 220Ml

990 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
szalaialkatreszek.hu
Termékleírás
A MANNOL Cockpit-Reiniger új autó egy tisztább, kellemes szagú, amelyet a műszerfalnak a repedés és kiszáradás elleni védelmére terveztek. Kitűnő tisztítási tulajdonságokkal rendelkezik. Tartós polimer réteg szilikon molekulák a kezelt felületen, egy réteg, amely UV-álló, és a felület kiváló vízálló és antisztatikus tulajdonságait. Ez a termék szintetikus anyagból és műanyagból készült belső burkolatok gondozására használható.
Használat előtt tisztítsa meg a kezelendő felületet. Használat előtt jól rázzuk fel. Ne permetezzen közvetlenül a műanyag felületre. Ehelyett száraz szivacsra vagy ronggyal kell törölni, és óvatosan törölje át a felületet. Kerülje az üveg- vagy szövetfelületekhez való alkalmazást. Ne használjon kormánykereket, pedálokat vagy ajtókilincseket.
Így is ismerheti: Cockpit Reiniger Műszerfal tisztító és ápoló új autó illatú 220 ml 6107, CockpitReinigerMűszerfaltisztítóésá polóújautóillatú220ml6107, Cockpit Reiniger Műszerfal tisztító és ápoló, új autó illatú 220ml (6107), CockpitReiniger-Műszerfaltisztítóés polóújautóillatú220ml6107, Cockpit Reiniger - Műszerfal tisztító és ápoló, új autó illatú 220ml ( 6107)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.