9960 Polirozó Paszta Szett

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

9960 Polirozó Paszta Szett

2 690 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
szalaialkatreszek.hu
Termékleírás
SCT-Mannol 9960 Schleifpaste Profi set - Polírozó paszta készlet, 325-75g, kendővel A Mannol Schleifpaste Profi Set egy profi polírozó készlet gépi vagy kézi csiszoláshoz. A két paszta szemcsemérete különböző, így eltérő jellegű karcokra használható. A No. 1 paszta (tubusban) a nagyobb szemcseméretnek köszönhetően a mélyebb karcolások, vagy a mattult, oxidálódott lakkrétegek kezelésére alkalmas. Ezen kívül könnyen eltávolítja a karosszériajavítás utáni festékködöt, festékfoltokat, eldolgozza a részleges fényezésjavítás utáni színátmeneteket. A No. 2 paszta (fémdobozban) kisebb szemcseméretével kiválóan alkalmas a viaszmaradványok, kisebb karcolások és festékmaradványok eltávolítására. Elfedi a festék és a krómréteg mikrorepedéseit, elzárja a karcos felületeket az oxidációs hatásoktól. No. 1 paszta szemcseméret:
35 mikron No. 2 paszta szemcseméret:
48 mikron

9960 POLIROZÓ PASZTA SZETT Használata:
- Tisztítsa meg a kezelendő felületeket!
- A kis kiszerelésű No. 1 pasztát egy jól megnedvesített szivacs segítségével vigye fel, és dörzsölje át vele az oxidált felületeket, a mélyebb karcokat, szennyeződéseket!
- A nagyobb felületeket kezelje a No. 2. pasztával, enyhén megnedvesítve a mellékelt rongyot!
- Mossa le a felületeket! Tulajdonságok:
Összetevők: viaszok, szilikonolajok, polírtimföld, víz. Kiszerelés:
325g+75g

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.