Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

9977 Speed Wax 500Ml

2 490 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
szalaialkatreszek.hu
Termékleírás
Speed Wax használata:
1. Autóápolás befejező műveleteként használja.
2. Fújja fel nedves vagy száraz felületre (elemenként 3-4 fújás elegendő).
3. Hagyja hatni 2-3 percig.
4. Törölje szárazra egy puha, szöszmentes ronggyal. Figyelem! Felforrósodott felületen ne használja, árnyékban dolgozzon. Kiszerelés: 500 ml

Folyékony speed wax A mannol speed wax egy folyékony autóviasz, mely védi a fényezést és megőrzi annak aktuális állapotát. Nem csak autó polírozása után javasolt a használata, hanem autómosás befejező fázisaként is. A speed wax karnaubát tartalmaz, mely a legjobb védelmet biztosítja a fényezésnek. Használatával a fényezés szinte újjászületik, ragyogóbb és védett lesz az időjárás viszontagságaitól. Kiemeli az autó színét és tónusosabb látványt kölcsönöz. 2-3 hetente bőven elegendő kezelni a felületet. Nedves és száraz felületen is alkalmazható. Használható műanyag és gumi részekre is. A szélvédőre lehetőség szerint ne kerüljön.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.