BRUNOX Spray 5L - Lemezkannában

BRUNOX Spray 5L - Lemezkannában

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2017. 06. 16.): 20 990 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
BRUNOX Turbo Spray

5 funkciós spray:
Kenőanyag: megszünteti a nyikorgást és ezzel egyidejűleg kenést is végez. Mindent újra mozgathatóvá tesz. Korrózióvédelem: kiszorítja a nedvességet a legkisebb repedésekből is. Átlátszó, nem kikeményedő kompakt védőfilmréteget képez, amely akár 6 hónapig is megmarad. Védi a réz-, bronz-, krómozott és galvanizált, valamint rozsdamentes acél lemezeket.
Érintkező-spray: kiszorítja a kapcsolókból, motorokból a behatoló nedvességet, és megakadályozza a rövidzárlatokat. Kenőolaj: beszivárog a legfinomabb hajszálrepedésekbe és résekbe, meglazítja a beragadt csavarokat és ismét mozgathatóvá teszi a beragadt szerkezeteket.
Tisztító spray: oldja a zsírt, kátrányt, ragasztómaradványokat, por-, ólom-, réz- és tombakmaradványokat, semlegesíti a kézizzadságot, stb. A Brunox Turbo spray nem tartalmaz szilikont, PTFE-t, grafitot, és semlegesen viselkedik a lakkozott felületekkel, bőrrel, fával, gumival, műanyaggal és textíliákkal szemben.

Jellemzők:
3% hajtóanyag (CO₂) · Lobbanáspont: 78 ºC.

Műszaki adatok:
Biztonsági tudnivalók / H mondatok: H 304: Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet. · Biztonsági tudnivalók / P mondatok: P101:H a orvosi tanács szükséges, a csomagolást vagy az azonosító címkét készenlétben kell tartani. , P102: A termék nem juthat gyerekek kezébe. , P 103: Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. , P 301+310: Lenyelés esetén: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. , P 331: Tilos hánytatni. , P 405: Elzárva tárolandó. , P 501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: … · Biztonsági tudnivalók, GHS: GHS08: Egészségre ártalmas · Tartalom: 5 l

Így is ismerheti: Spray 5 L Lemezkannában, Spray5LLemezkannában, Spray 5L Lemezkannában, Spray5L-Lemezkannában
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^