CRC ROSTFLASH Rozsdaoldó fagyasztósokkal 500ml

CRC ROSTFLASH Rozsdaoldó fagyasztósokkal 500ml

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2017. 08. 12.): 2 630 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
ROST FLASH rozsdaoldó hidegsokk-hatással

Fagyasztóhatás -40 °C-ig

A berozsdásodott, beragadt csavarok, csapok, csapszegek vagy csúszóérintkezők gyorsabban és megbízhatóbban meglazíthatók. A lefagyasztási sokk miatt hajszálvékony repedések keletkeznek a rozsda- és szennyeződésrétegben, így az oldást elősegítő hatóanyagok gyorsabban és mélyebbre tudnak behatolni. Sav- és szilikonmentes.

Műszaki adatok:
Biztonsági intézkedések EU/R mondatok: R 52/53 : Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. , R 67: Gőzei álmosságot vagy szédülést okozhatnak. · Biztonsági tudnivalók / H mondatok: H 222: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. , H 229 : A tartály nyomás alatt van: Hő hatására széthasadhat. , H 315: Bőrirritáló hatású. , H 412: Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. · Biztonsági tudnivalók / P mondatok: P102: A termék nem juthat gyerekek kezébe. , P 210: Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/…/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. , P211: Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. , P251: Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki illetve ne égesse el, még használat után sem. , P 261: Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzését. , P271: Csak a szabadban, vagy jól szellőztetett helyiségben alkalmazza. , P410+412: Napfénytõl védendõ. Nem érheti 50 °C hõmérsékletet meghaladó hőbehatás. , P 501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: … · Biztonsági tudnivalók, GHS: GHS02: Gyúlékony, GHS07: Irritáló · Biztonsági tudnivalók, veszélyek: F+: Fokozottan tűzveszélyes · EG Qualifier 1: F+: tűzveszélyes · Tartalom: 500 ml · Óvintézkedésre vonatkozó EU/S mondatok: S 2: Gyermekek kezébe nem kerülhet. , S 16: Gyújtóforrástól távol tartandó – Tilos a dohányzás. , S 23: Gas / Rauch / Dampf / Aerosol nicht einatmen (S 23)A keletkező gázt/füstöt/gőzt/permetet nem szabad belélegezni (a gyártó határozza meg). , S35: Az anyagot és az edényzetét megfelelő módon ártalmatlanítani kell. , S 51: Csak jól szellőztetett helyen használható.

Így is ismerheti: ROSTFLASH Rozsdaoldó fagyasztósokkal 500 ml, ROSTFLASHRozsdaoldófagyasztósokkal500ml
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^