IMPA 1069 FINISSAGE 1K Gyors Flekkelő Kitt (180g)

IMPA 1069 FINISSAGE 1K Gyors Flekkelő Kitt (180g)

2 654 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

IMPA 1069 FINISSAGE 1K Gyors Flekkelő Kitt (180g)

2 654 Ft
+ 1 130 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
autofestekszeged.hu
Termékleírás
Márka Impa
Felhasználás Flekk gitt
Szín Szürke
Méret 180 g
Tulajdonságok 1K
EAN 8026126001938
Várható szállítási idő 2 - 5 munkanap
[shipping_weight] 1 Kg
Szállítási költség 1130 Ft
delivery_time 1

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Impa 1069 FINISSAGE 1K Gyors Kitt (180g) Gyors kitt fémfelület javítására Egykomponensű alkidgyanta és nitrocellulóz alapanyagú kitt. Nagyon finom, rendkívül gyorsan szárad, jól tapad és könnyen csiszolható. Különösen alkalmas apró hibák, egyenletlenségek, tűhegyek, pórusok kitöltésére, és enyhe karcolások javításásra. Nagyon finom dörzspapírral történt csiszolás után fedőlakkal közvetlenül bevonható.

Impa 1069 FINISSAGE 1K Gyors Kitt (180g) Gyors kitt fémfelület javítására Egykomponensű alkidgyanta és nitrocellulóz alapanyagú kitt. Nagyon finom, rendkívül gyorsan szárad, jól tapad és könnyen csiszolható. Különösen alkalmas apró hibák, egyenletlenségek, tűhegyek, pórusok kitöltésére, és enyhe karcolások javításásra. Nagyon finom dörzspapírral történt csiszolás után fedőlakkal közvetlenül bevonható. Felhasználási terület
Karosszéria, ipari szerszámgépek, fémbútorok, kisebb hibák javítása a fedőbevonat felvitele előtt. Műszaki jellemzők
Szín : szürke
Kötőanyag tulajdonsága : alkid-nitrocellulóz
Szárazanyag-maradék súlyban : 75 % ( ± 1) Fajsúly : 1,66 kg/l ( ± 0,02)
Viszkozitás : 120000 ( ± 10000) mPa. s Brooksfield RVT rpm 20 s 7
Tárolási stabilitás : 24 hónap ép csomagolásban Megj. : 20 °C-on mért adatok. Felhordási mód Felületelőkészítés : A felület száraz, tiszta és pormentes legyen.
Felhordás : spatulyával
Száradási idő levegőn (20°C) : Pormentes : 5 perc 30 μm vastagság esetén Száraz : 15 perc
Csiszolhatóság : 15 ÷ 20' perc múlva, szárazon vagy nedvesen, közvetlenül finiselő (elsimításra használható) csiszolópapírral.
Átfesthetőség : közvetlenül a csiszolás után bármilyen lakkal vagy festékkel. A kitt fémtubusban, felhasználásra kész állapotban kerül kiszerelésre. Spatulyával nagyon vékony rétegben kell felvinni, hogy a pórusok és a kisebb hibák egyenletesen kitöltődjenek. A spatulyát erősen oda kell nyomni, hogy ezáltal a kitt jól belenyomódjon a mélyebb pórusokba. Soha nem szabad egyszer

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.