Koch-Chemie 86001 Mehrzweckreiniger - Beltér és kárpit tisztítószer 1L

Koch-Chemie 86001 Mehrzweckreiniger - Beltér és kárpit tisztítószer 1L

4 090 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Koch-Chemie 86001 Mehrzweckreiniger - Beltér és kárpit tisztítószer 1L

4 090 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
advand.hu
Termékleírás
Belső és speciális tisztítószer Nagy hatékonyságú lúgos intenzív tisztítószer autók, ipari és épületek tisztítására. Olaj, zsír, tinta, korom, nikotin és közúti szennyeződések mély és alapos eltávolítása.
Műanyagokhoz, textilekhez, kárpitokhoz, gépekhez stb.

A Mehrzweckreiniger kiváló szennyeződésoldó és -szállító képességgel rendelkezik.

Kellemes illatot biztosít a környezetnek.
Daimler jóváhagyásával.

Használati javaslatok:
A szennyeződés felhalmozódásától függően vigyen fel 1:5-1:50 arányú oldatot spray-palackkal, mikroszálas kesztyűvel vagy hasonlóval, és hagyja rövid ideig reagálni. Szükség esetén mechanikusan ecsettel vagy ruhával dolgozzuk fel.

Törölje le a maradványokat egy nedves ruhával, vagy használjon nedves/száraz porszívót. Permetezéshez és egyéb szőnyeg-/kárpittisztítókhoz Kocentschäumer habzásgátló szer hozzáadása javasolt. D7 KC Mzr 1L 86001

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.