Koch-Chemie 9998186 Glass Towel - Üvegtisztító kendő 2db

Koch-Chemie 9998186 Glass Towel - Üvegtisztító kendő 2db

4 490 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Koch-Chemie 9998186 Glass Towel - Üvegtisztító kendő 2db

4 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
advand.hu
Termékleírás
2db 60x40cm méretű törlőkendő üvegfelületek tisztításához A 60 x 40 cm-es Pro Glass Towel minden üvegfelület tisztítására alkalmas, különösen finom szerkezetének köszönhetően csík- és szöszmentesen.
A 230 g/m2-es kendő rendkívül könnyed szárítását teszi lehetővé

Miért használjon üvegtölrő kendőt?:
Ha az üveg és a tükör tisztításáról van szó, mivel az ablak vagy a tükör üvegfelülete kiemeli a csíkokat, elkenődéseket, homályosodást és foltokat, fontos, hogy olyan üvegtörlő kendőket használjon, amelyet csak üveghez használ . Ezáltal az üvegtisztító törülközők mentesek az üvegtisztítótól eltérő egyéb típusú szennyeződésektől, amelyek csíkozáshoz és homályosodáshoz vezethetnek.
Kendők mosása:
Javasoljuk a Nanolex Microfiber Wash használatát az törlőkendők használat utáni mosásához. A Nanolex Microfiber Wash speciálisan úgy lett kialakítva, hogy eltávolítsa a vízben oldódó és a vízben oldhatatlan anyagokat a használt törlőkendőkből. D7 KC PRO glass towel 9998186

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.