MANNOL 9668 kártányoldó spray 450 ml

MANNOL 9668 kártányoldó spray 450 ml

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
A Tar Remover egy rendkívül hatékony koncentrált tisztítószer a gyantás és más nehezen eltávolítható szennyeződésektől az autók, motorkerékpárok és egyéb berendezések minden felületéről, valamint a mindennapi életben aeroszol formájában. Festett és króm felületek, ablakok, fényszórók, lökhárítók és díszlécek stb. tisztítására szolgál.

Tulajdonságok: < /p>
A felületek károsítása nélkül eltávolítja a bitument (kátrányt), aszfaltforgácsot, olajokról és egyéb műszaki folyadékokról beszáradt foltokat, rovarfoltokat és -nyomokat, madárürüléket, oxidált és leromlott festékbevonatokat;
Fokozza a kezelt felület fényét és színét;
A tisztítószerben található oldószerek lehetővé teszik, hogy könnyen és gyorsan behatoljon a felület pórusaiba és mikrorepedéseibe, mély és teljes tisztítást biztosítva;
Nem hagy foltokat, foltokat, nyomokat. Felhasználás: permetezzen 9668 MANNOL Tar Remover-t a tisztítandó felületre, és hagyja hatni (3-5 percig). Törölje le puha ruhával vagy szivaccsal.

Figyelem:
Polikarbonát műanyagokon és akrilüvegen történő felhasználás előtt ellenőrizze, hogy a termék kompatibilis-e ezekkel az anyagokkal a felület egy kis láthatatlan területén. Felhasználhatósági idő: a gyártástól számított 5 év.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.