MANNOL 9808 autó sampon 1L

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MANNOL 9808 autó sampon 1L

1 090 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
filterabc.hu
Termékleírás
Az Auto Shampoo egy erősen habzó szuper samponkoncentrátum a legmagasabb mosó és tisztító hatással autók és egyéb járművek kézi mosásához, amely konzerváló tulajdonságokkal rendelkezik.

Tulajdonságok: < /p>
A hatóanyagok-habképző anyagok speciális keveréke nagyon gazdag aktív habot hoz létre, és alaposan megtisztítja az autót;
Az aktív mosószerek hatékonyan távolítanak el mindenféle foltot és szennyeződést: port, üzemanyagot, olajat, zsírt, kormot, rovarmaradványokat, stb. , kiváló hasadó tulajdonságaiknak köszönhetően;
Üvegmosásra alkalmas;


Vízzel könnyen lemosható anélkül, hogy foltokat, csíkokat, foltokat és egyéb nyomokat hagyna maga után;
Mosás után védi a karosszériát és kiváló fényt ad, különösen ajánlott az autó tárolása (hosszú távú parkolás) előtti használatra;


Gyorsan oldódik forró (meleg) és hideg vízben egyaránt. Még kemény víz használata esetén is hatékony;
Kellemes citrus illata van;
Foszfátmentes, biológiailag lebomló. Kompatibilitás: biztonságos festékfelületekre, műanyagokra és gumitechnikai termékekre.

Alkalmazás:
A makacs szennyeződéseket előzetesen távolítsa el erős vízsugárral. A munkaoldat elkészítéséhez a koncentrátumot vízzel 1:100 (100 ml/10 liter víz) és 1:20 arányban kell hígítani, a szennyeződés mértékétől függően. Az oldatot szivaccsal vigye fel az autó karosszériájának felületére.

Hagyja 5-10 percig hatni. Nyugodt mozdulatokkal, nyomás nélkül dörzsölje az autó karosszériáját. Alaposan mossa le a felületet tiszta vízzel. Az oldat pH-ja 1:100 (20 °C) arányban 7-7,5.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.