MANNOL 9873 Intake Valve Cleaner - EGR- és fojtószelep tisztító spray, 400ml (9873)

MANNOL 9873 Intake Valve Cleaner - EGR- és fojtószelep tisztító spray, 400ml (9873)

998 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MANNOL 9873 Intake Valve Cleaner - EGR- és fojtószelep tisztító spray, 400ml (9873)

998 Ft
+ 1 459 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
aruhaz.kauffer.hu
Termékleírás
SCT-Mannol 9873 Intake Valve Cleaner - EGR- és fojtószelep tisztító spray, 400ml

Hatékonyan távolítja el a zsíros lerakódásokat a szívószelepbõl és a fojtószelepbõl.

Használata:

Járó motornál, fél percig permetezze a tisztítót a karburátorba vagy a levegõszűrõ/légmennyiségmérõ mögé.

Szívószelep tisztító – rendkívül hatékony eszköz a benzinmotorok szívórendszerének megtisztításához a szívószelepekig és a legelérhetetlenebb helyeken a tipikus szennyezõdésektõl a rendszer szétszerelése nélkül. A legtöbb esetben egyetlen alkalmazás elegendõ a szívórendszer tökéletes állapotba hozásához.

Az alapjárati szelep (IAC) működése közben fokozatosan felhalmozódnak rajta a lerakódások, amelyek végsõ soron befolyásolják a levegõ és a gázok keringését. Ez csökkenti a motor teljesítményét és gyorsulását, megzavarja az alapjárat zökkenõmentességét, és jelentõsen növeli az üzemanyag-fogyasztást. Az eltömõdött alapjárati szelep jelei a következõk lehetnek:

- Nehéz indítás;

- Szakaszos alapjárat, amit a fordulatszámmérõ ugrásszerű leolvasása jelez;

- Lassú sebességcsökkentés, ha vezetés közben megnyomja a tengelykapcsoló-pedált;

- Fekete füst a kipufogócsõbõl.

Tulajdonságok:

- Gyorsan, hatékonyan és gondosan eltávolítja a szennyezõdéseket, kormot, szenet, gyantás és olajlerakódásokat és egyéb, legnehezebben eltávolítható és régi szennyezõdéseket;

- Tovább védi a szívórendszer elemeit a korróziótól és az oxidációtól, megakadályozza az új szennyezõdések és lerakódások képzõdését rajtuk, biztosítja a mozgó alkatrészek funkcionalitását és mobilitását, - meghosszabbítja a szívórendszer élettartamát és csökkenti a javítási költségeket;

- Megkönnyíti a hidegindítást, visszaállítja az alapjárati fordulatszám egyenletességét és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást;

- Acetont tartalmaz, amely agresszív festékfelületekre és műanyagokra;

- Biztonságos katalizátorokhoz, oxigénérzékelõkhöz és turbófeltöltõkhöz.

Alkalmazás: használat elõtt jól rázza fel a ballont. A terméket a légáramlásmérõ mögé kell permetezni (a termék nem kerülhet rá) legalább 30 másodpercig (a szennyezettség mértékétõl függõen), amikor a motor alapjáraton (legalább 2000 ford. /perc) jár.

Ha különösen tartós lerakódások vannak a fojtószelepen, a szívócsonkon vagy a szívószelepeken, a tisztítási eljárás megismételhetõ. Az alkalmazás után hagyja járni a motort körülbelül 20 másodpercig min. 2000 ford. /perc, így a szívórendszerben lévõ esetleges maradékok megéghetnek.

Kiszerelés:

400ml


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.