MANNOL 9931 Textile Foam (650 ml) Üléstisztító

MANNOL 9931 Textile Foam (650 ml) Üléstisztító

1 370 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MANNOL 9931 Textile Foam (650 ml) Üléstisztító

1 370 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
olajshop.hu
Termékleírás
Gyártó MANNOL
Kiszerelés 650 ML
Szegmens, kategória Autókarbantartás
cikkszám 896700
TERMÉK ÁRA A www.olajshop.hu oldalon feltüntetett árak, kizárólag a webáruházban történő vásárlásra érvényesek. Kiskereskedelmi üzleteinkben az árak eltérhetnek az oldalon megadott ártól.
Egy kartonban mennyi termék van? 24 db
Biztonsági adatlap (MSDS) letöltése MSDS letöltéséhez vigye a kurzor az "i" betűre és klikkeljen a link-re
Kenőanyag alkategóriák Kemikáliák
TERMÉKKÉP csak illusztráció
Termékspecifikációk A termékleírások időről időre változhatnak. Az aktuális specifikációkat a terméklapok tartalmazzák.
cikkszám AUTOGROUP 896700
Katalóguskód 896700

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A MANNOL standard és speciális kenőanyagok, üzemfolyadékok és járműápolási termékek teljes választékát kínálja versenyképes áron.

A Textile Foam rendkívül hatékony habtisztító textíliákhoz. Eltávolítja a különféle szennyeződéseket az autóbelső textil elemeiről (ülések, ajtók, stb. ), bútorkárpitokról, szőnyegekről, szövetekről, stb. )

Tulajdonságok:
- Visszaadja a természetes színt, visszaadja a szövetek és szőnyeganyagok eredeti megjelenését, emeli a halmot , megszünteti a kellemetlen szagokat és felfrissíti az autó levegőjét;
- Antisztatikus tulajdonságai miatt megakadályozza az ismételt szennyeződést.

Alkalmazás:
Rázza meg alaposan a ballont. Javasoljuk, hogy az egész ülést vagy a terméket teljesen kezelje, ne csak az egyes foltokat. Permetezze a habot a szennyezett textilfelületre és dörzsölje be a mellékelt szivaccsal. Felhordás után többször öblítse le a szivacsot és alaposan törölje át vele vagy tiszta, nedves ruhával a kezelt felületet. Szükség esetén ismételje meg az eljárást.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.