MANNOL 9960 Schleifpaste Profi Set polírozó készlet

MANNOL 9960 Schleifpaste Profi Set polírozó készlet

2 590 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MANNOL 9960 Schleifpaste Profi Set polírozó készlet

2 590 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
olajwebshop.hu
Termékleírás
Gyártó Mannol

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

polírozópasztákból álló készlet

A Schleifpaste Profi Set egy professzionális diatomit csiszolópasztákból álló készlet a festékbevonatok kézi és gépi polírozásához. A paszták a csiszolóanyagok szemcsemérete szerint különböznek. A MANNOL Schleifpaste No. 1 a benne lévő durvább csiszolószemcséknek köszönhetően eltávolítja a mély karcolásokat, a sérült, oxidált vagy matt felső festékrétegeket. Lehetővé teszi a lakkok és festékek foltjainak és foltjainak könnyű eltávolítását a karosszéria restaurálása során, valamint a színárnyalatok beállítását a részleges festés során. A MANNOL Schleifpaste No. 2 a benne lévő mikrocsiszoló összetevőknek köszönhetően eltávolítja az apró karcolásokat, a festékbevonatok kisebb hibáit és a kőolajtermékek megszilárdult maradványait. Könnyen eltávolítja a felesleges lakkot a karosszéria festése után, megkönnyíti a felület mélytisztítását, eltávolítja a rozsdát és az agresszív anyagokat a fényezés mikrorepedéseiből és az egyes krómozott alkatrészekből. A csiszolórészecskék mérete:
  • MANNOL Schleif Paste No. < 75 mikron,
  • MANNOL Schleif Paste No. 2 - 3 mikron.
Alkalmazás:
Tisztítsa meg a kezelendő felületeket. Dörzsölje a MANNOL Schleif paszta No. 1-t kis felületeken ronggyal vagy szivaccsal, a szükséges nyomással, amíg a korábbi bevonat sérült és oxidált rétegeit, rozsdát, oxidokat, szennyeződéseket és karcolásokat el nem távolítja. A tükörsima felület érdekében a mellékelt nedves ruhával bőségesen kenje fel a MANNOL Schleif Paste No. 2-t a felületre, és polírozza ki, majd öblítse le.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.