Riwax 01050 Quick Shine - Gyorsfény - 1L

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Riwax 01050 Quick Shine - Gyorsfény - 1L

4 690 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
advand.hu
Termékleírás
Viasztartalmának köszönhetően ápolja, és ideiglenesen védi a lakkozott felületet. Kisebb szennyeződések eltávolítására is jól alkalmazható. A gyorsfény kellemes mély fényű felületet kölcsönöz a fényezésnek és ragyogó gyöngyház hatással védi azt.
Megszünteti a kisebb szennyeződéseket karcolások nélkül.
A jól karbantartott festés ápolására alkalmas.

Új vagy jó állapotú lakkon magas fényt kölcsönöz.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Portalanítás után (a portalanítást RIWAX porkefével végezzük) vékony rétegben a felületre permetezzük, majd puha kendővel
(RIWAX mikroszálas törlőkendővel) egyenletesen eltöröljük. Pár perc száradás után enyhe nyomással tiszta száraz puha kendővel felfényesítjük. Ajánlatos pamut vagy frottír kendőt használni a lakkozott felület sérülésének elkerülése érdekében.
Használata előtt a nagyobb szennyeződéseket samponos mosással el kell távolítani. Üveg felületeken történő alkalmazás esetén, vízlepergető hatása van, de esőben ablaktörlő használatakor "befátyolosodhat.
A Quick Shine nem alkalmas gumi vagy műanyag felületek ápolására

FIGYELEM
H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.
H319 Súlyos szemirritációt okoz.
H336 Álmosságot vagy szédülést okozhat. " B4 01050-1 01050

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.