TOOLCRAFT Alumínium spray 400ml

TOOLCRAFT Alumínium spray 400ml

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2017. 06. 18.): 1 690 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Alumínium spray

Gyorsan száradó, sima, jól tapadó korrózióvédelem
Magas alumínium-fém arány
Hőálló 500 °C-ig

TOOLCRAFT alumíniumspray száraz filmet képez a 99%-os alumínium felett, és hőálló korrózióvédelmet nyújt. Az alumínim spray majdnem minden anyaghoz jól tapad, így színesfémekhez, vashoz, fához, műanyagokhoz stb. Az alumínium spray nagymértékben kopásálló és kitűnik nagy felületi fényességével. Az alumínium sprayt használják az iparban, a kézműiparban és más iparágakban, mindenütt, ahol briliáns felület mellett nagy kopásállóságú korrózióvédelemre van szükség. Az alumínium spray fő felhasználási területe a klíma- és szellőzéstechnika, a gépgyártás és csővezeték szerelés, a karosszéria és hajóépítés, és több más gyártási terület. Már egy csekély mennyiségű, nagy kopásállóságú TOOLCRAFT alumíniumspray felvitele után is létrejön a védendő anyagon a korrózióvédelem. Az alumíniumspray ellenáll a legtöbb savnak és lúgnak, valamint az időjárásnak.

Műszaki adatok:
Biztonsági tudnivalók / EUH: EUH 066: Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. · Biztonsági tudnivalók / H mondatok: H 222: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. , H 229 : A tartály nyomás alatt van: Hő hatására széthasadhat. , H 319: Súlyos szemirritációt okoz. , H 336: Álmosságot és szédülést okozhat. , H 412: Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. · Biztonsági tudnivalók / P mondatok: P102: A termék nem juthat gyerekek kezébe. , P 210: Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/…/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. , P211: Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. , P251: Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki illetve ne égesse el, még használat után sem. , P 261: Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzését. , P271: Csak a szabadban, vagy jól szellőztetett helyiségben alkalmazza. , P273: Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. , P 280: Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arc védő használata kötelező. , P305+P351+P338: Szembe kerülés esetén: Néhány percig folyó vízzel óvatosan öblítse ki. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. , P 312: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. , P410+412: Napfénytõl védendõ. Nem érheti 50 °C hõmérsékletet meghaladó hőbehatás. · Biztonsági tudnivalók, GHS: GHS07: Irritáló, GHS02: Gyúlékony · Hőmérséketállás: 500° C · Szín: Alumínium · Tartalom: 400 ml

Így is ismerheti: Alumínium spray 400 ml, Alumíniumspray400ml
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^