Weyer BOB Rozsdavédő kombi csomag 200ml

Weyer BOB Rozsdavédő kombi csomag 200ml

4 290 Ft-tól 2 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
BOB rozsdagátló kombi-csomag

Kiváló hatékonyságú berozsdásodott és fémtiszta vashoz, cinkhez és nemvas-fémekhez
Kiváló teszteredmények

Rozsdalezárás és alapozás. BOB megsemmisíti a rozsdát, a kialakulás okának megszüntetésével. 3 óra után lakkozható, különlegesen kiadós csomagolásban. Kiváló hatékonyságú berozsdásodott és fémtiszta vashoz, cinkhez és nemvas-fémekhez. Nagyon jó teszteredményekkel.

Műszaki adatok:
Biztonsági tudnivalók / H mondatok: H 225: Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. , H 319: Súlyos szemirritációt okoz. , H 336: Álmosságot és szédülést okozhat. , H 412: Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. , H 226: Tűzveszélyes folyadék és gőz. , H 315: Bőrirritáló hatású. , H 335: Légúti irritációt okozhat. , H 411: Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. · Biztonsági tudnivalók / P mondatok: P101:H a orvosi tanács szükséges, a csomagolást vagy az azonosító címkét készenlétben kell tartani. , P102: A termék nem juthat gyerekek kezébe. , P 210: Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/…/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. , P 280: Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arc védő használata kötelező. , P 261: Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzését. , P303+P361+P353: Ha bőrre (vagy hajra kerül): Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. , P 312: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. , P 501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: …, P305+P351+P338: Szembe kerülés esetén: Néhány percig folyó vízzel óvatosan öblítse ki. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. , P 304+340: Belélegzés esetén: Az érintett személyt friss levegőre kell vinni, és olyan nyugalmi testhelyzetbe kell helyezni, hogy könnyen tudjon lélegezni. · Biztonsági tudnivalók, GHS: GHS02: Gyúlékony, GHS07: Irritáló, GHS09: Környezetre ártalmas · Tartalom: 1 készlet

Így is ismerheti: BOB Rozsdavédő kombi csomag 200 ml, BOBRozsdavédőkombicsomag200ml
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^